Musicalgroep Eigenwijs

Ch@rlie en de Ch🧁c0ladefabriek is een heerlijke musical vol lekkere nummers, een decor om bij te watertanden en eigenwijze personages. Nu voor het eerst te zien in Bodegraven door Musicalgroep Eigenwijs.

Het verhaal gaat over Ch@rlie, een arm meisje dat samen met haar vier tantes, broertje en zusje in een piepklein huisje bij een vuilnisbelt woont. Vlak naast de indrukwekkende Ch🧁c0ladefabriek van W!lly W0nka. Het is Ch@rlie’s diepste wens de fabriek eens te bezoeken. Daar worden de heerlijkste dingen bereid. Enkel heeft niemand ooit iemand de fabriek in of uit zien gaan. Maar dan opent de wereldberoemde eigenzinnige W!lly W0nka de poorten van haar geheimzinnige Ch🧁c0ladefabriek.

Wie zou nu niet willen rondwandelen op de plek waar bloemen zijn gemaakt van marshmallows, bloemblaadjes van tumtummetjes en bomen van lolly’s? Slechts zij die één van de zes verstopte gouden tickets weten te bemachtigen mogen naar binnen. Samen met vijf welgestelde en verwende ticketwinnaars gaat Ch@rlie op een onvergetelijke reis door de wonderlijke wereld van W!lly W0nka’s Ch🧁c0ladefabriek. Maar gaat het hier eigenlijk wel alleen maar om een rondleiding? Of worden de zes winnaars stiekem door mevrouw W0nka getest…

Op zaterdag 25 juni om 14.00 en zaterdag 25 juni om 19.00 uur en zondag 26 juni om 13.00 uur. www.evertshuis.nl

Datum

25 - 26 jun 2022
Expired!

Locatie

Evertshuis
Julianastraat 4, Bodegraven
Categorie
Sluit Menu