Mannenochtend Inloophuis

Het inloophuis organiseert een mannenochtend. Na een kop koffie vertrekken de gasten naar Sinar Maluku (wijkcentrum Molenvliet) waar Lea Manuputty vertelt over de Molukse geschiedenis in Woerden. Na afloop is er een afsluitend kopje koffie in het Inloophuis.

Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben. Daarom organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ met een speciale Mannenochtend op de laatste vrijdagochtend van de maand met een bedrijfsbezoek om zo het nuttige met het aangename te verenigen. Dat de behoefte bestaat, bleek al tijdens de eerste ochtend in januari. De gesprekken kwamen als vanzelf op gang tijdens het bedrijfsbezoek. Ideeën voor aankomende Mannenochtenden zijn van harte welkom, eigen inbreng van de deelnemers wordt bijzonder op prijs gesteld.

Op vrijdagochtend 30 oktober om 10.00 tot 12.00 uur. Inloophuis Leven met Kanker, Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden is wel noodzakelijk. Bel of mail hiervoor naar 0348-447643, 06-14004496 of info@inloophuislevenmetkanker.nl .

Datum

30 okt 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Inloophuis Leven met Kanker
Wilhelminaweg 12, Woerden
Categorie
Sluit Menu