Lezing van Groei en Bloei Alphen a/d Rijn

De spreker geeft een interessante presentatie over de mogelijkheden voor een langer bloeiende tuin. De weelderige bloei van de vaste plantenborders is in de herfst duidelijk over het hoogtepunt heen. Toch kan het bloeiseizoen gemakkelijk opgerekt worden tot aan de eerste nachtvorst toe. Dit bereikt u onder meer door bijvoorbeeld kuipplanten, zomerbollen en knollen in de borders te planten.

Een andere optie zijn de bijzonder één jarigen. Dat zijn planten die buiten het massaproduct vallen. De kleurrijke planten kan je zelf zaaien,   op deze wijze kan je iets aparts van je tuin maken. Marcel Batist is zo iemand en hij komt deze avond laten zien welke mogelijkheden er zijn om jouw tuin in een kleurrijk naseizoen om te toveren.

Marcel Batist is zo iemand en hij komt deze avond laten zien welke mogelijkheden er zijn om jouw tuin in een kleurrijk naseizoen om te toveren.

Op woensdag 3 november, aanvang 20.00 uur in Wijkcentrum Kerk & Zanen, de Oude Wereld 51-59, Alphen a/d Rijn. Aanmelden s.v.p. www.alphen.groei.nl of telefoon 0172 444100 Entree €2  voor leden, €3  voor belangstellenden.

Datum

03 nov 2021
Expired!

Locatie

Wijkcentrum Kerk & Zanen
de Oude Wereld 51-59
Categorie
Sluit Menu