Kunstmarkt

Kijk op BodegravenVaardige vingers en de Kunstkring Bodegraven Reeuwijk organiseren een Kunstmarkt in de foyer van het Evertshuis. Ben je op zoek naar een kunstwerk of wil je gewoon allerlei kunstvormen ontdekken in een gemoedelijke sfeer, kom dan langs! Ruim 30 lokale kunstenaars laten zien wat zij de afgelopen tijd hebben gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt spreek je met de kunstenaars over hun inspiratie en talent.

Ruimtelijk werk, olieverf- of acryl schilderijen, fotografie, kunst met textiel, sieraden of zijdeverven, vaardige vingers hebben de mooiste kunstzinnige hebbedingen gemaakt. Tijdens de Kunstmarkt kan je natuurlijk iets van jouw gading aanschaffen. Het is uiteindelijk een markt, maar dan wel een heel bijzondere.

Er is gezellige muziek van de bekende saxofonist Robert Lamme en in Grand Café Bij Everts is altijd ruimte voor een drankje en een lekkere lunch. Sommige kunstenaars geven in het nieuwe seizoen workshops en tijdens de kunstmarkt leggen zij uit wat de mogelijkheden zijn. Laat je inspireren en ontdek ook jouw eigen creatieve kant.

Op 14 mei 2022 van 11.00 tot 17.00 uur. (foyer) Evertshuis, Bodegraven. Toegang is gratis

Datum

14 mei 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 17:00

Locatie

Evertshuis
Julianastraat 4, Bodegraven
Categorie
Sluit Menu