Koningsdag in Bodegraven

Koningsdag in Bodegraven is terug. Op zaterdag 27 april kan iedereen weer als vanouds genieten van een oergezellige middag in De Oude Zustertuin. Dankzij een nieuwe groep vrijwilligers kan dit Bodegraafse familiefeest weer plaatsvinden. Op Koningsdag is iedereen welkom vanaf 12:00 in De Oude Zustertuin. Het programma start om 12:30 en eindigt om 17:00. Aansluitend wordt er door verschillende horecagelegenheden een leuk avondprogramma georganiseerd.

Kom lopend of op de fiets
De organisatie roept Bodegravers op om Koningsdag met elkaar te vieren op deze unieke locatie middenin het dorp. De Oude Zustertuin is uitstekend bereikbaar, maar niet zo makkelijk met de auto. Dus kom lopend of op de fiets. Net als voorgaande jaren zal het een gezellige dag worden met live muziek van lokale bands, een hapje en drankje en leuke activiteiten voor de kids. Hiermee wil de organisatie het dorpsgevoel en de unieke sfeer weer terugkrijgen op Koningsdag in Bodegraven.

Verzoek: Ruim je eigen vierkante meter op. Nieuw dit jaar is de hulp die de organisatie vraagt van vrijwilligers en bezoekers.

Het organiseren van Koningsdag is een hele klus. Zeker als je weet dat alles op één dag wordt opgebouwd en afgebouwd. Waar iedereen mee kan helpen is ten eerste het opruimen van het veld na afloop. Als je met elkaar papiertjes en bekers opruimt, dan is het terrein zo schoon. Ook kunnen mensen zich aanmelden voor het opbouwen en afbouwen. Vele handen maken licht werk. Dus heb je een uurtje of twee over, help mee aan het succes van deze familiedag!

Munten voor hapjes en drankjes
Aan de bar zijn munten verkrijgbaar waar je een drankje of hapje van kunt kopen. Het is niet de bedoeling dat je zelf een koelbox met eten en drinken meeneemt. De opbrengst van de munten wordt namelijk 100% gebruikt om Koningsdag in Bodegraven mogelijk te maken. Wat daarvan overblijft gaat naar De Oude Zustertuin. Dus koop je munten, dan ben je goed bezig.

Informatie over Koningsdag Bodegraven. Alle informatie over Koningsdag in De Oude Zustertuin is te vinden op de website www.oranjebodegraven.nl en op de socials onder “Koningsdag Bodegraven”. Wil je sponsoren met je bedrijf, privé een bijdrage doen of vrijwillig je steentje bijdragen?

Dan is de organisatie daar ontzettend blij mee. Ga naar de site en neem contact op via de mail.
Tot ziens op zaterdag 27 april 2024 in De Oude Zustertuin!

 

 

Ga naar live TV