Jubileum feestkapel WildeBRAZZ

De Goudse Feestkapel WildeBRAZZ viert haar 11e verjaardag met een eigen kapellenfestival in Club Friends Gouda.

In 2021 zou WildeBRAZZ het 10-jarig jubileum groots vieren, maar de corona-pandemie gooide roet in het eten. Om dit goed te maken wordt er nu flink uitgepakt voor het 11-jarig jubileum.

Op het festival spelen tijdens deze avond maar liefst vijf bevriende kapellen, waarmee WildeBRAZZ in de loop der jaren warme banden mee heeft opgebouwd. Het belooft dus een feestelijke avond vol muzikaal vermaak te worden.

Op vrijdag 4 november 2022 Club Friends, Zeugstraat 5, 2801 JB Gouda. De zaal is om 19:00 uur open en het jubileumfeest begint om 20:00 uur. Deze avond is gratis toegankelijk.

Het avontuur van WildeBRAZZ begon in 2011 toen en groep muzikanten, na het stoppen van verschillende kapellen in Gouda en omgeving, zin hadden in een nieuwe en verfrissende muzikale uitdaging. Op 11 november 2011 (11-11-11) trad WildeBRAZZ voor het eerst ten tonele in de Goudse bar “de Tapperij”. De afgelopen jaren stond de band op vele podia in de Goudse regio, maar ook ver daarbuiten, waar ze hun Goudse muzikale visitekaartje achterlieten.

Sluit Menu