Gratis Proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis

Nu de vakantie erop zit is het tijd voor andere leuke dingen! Zoals de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis in Bodegraven. In oktober starten de eerste lessen en daar kun je je nu voor inschrijven. Eerst een keer kennis maken? Dat kan tijdens de gratis proeflessen.

Zaterdag 18 september kun je meedoen met de gratis proeflessen voor iedereen van 4 tot 12 jaar in het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven). Het programma voor de proeflessen ziet er als volgt uit:Musical-theater S – groep 1,2,3 (4 t/m 6 jaar) en Musical M – groep 4 – 8 (7 t/m 12 jaar) Aanmelden kan via www.jeugdtheaterhuis.nl

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van acteren, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of muziekfestival.

 Heb jij zin in musicalles? Dan kun je bij het Jeugdtheaterhuis terecht! Er is aanbod voor iedereen van 4 tot 12 jaar in Bodegraven. Nieuwsgierig? Kom dan een keer proefdraaien!

Datum

12 - 19 sep 2021
Ongoing...

Locatie

Evertshuis
Julianastraat 4, Bodegraven
Categorie
Sluit Menu