Programma Gouda bij Kaarslicht 2020

Gouda bij Kaarslicht wordt vanwege de aanhoudende coronacrisis dit jaar anders gevierd. Er is een alternatief programma ontwikkeld, dat bestaat uit verschillende onderdelen. Zoals een Gouda bij Kaarslichtfilm, een expositie en eigen YouTube kanaal. De stichting Gouda bij Kaarslicht en de gemeente vertrouwen erop met dit programma iedereen toch de mogelijkheid te geven deze mooie jaarlijkse traditie op gepaste wijze feestelijk te vieren.  

Feelgood-film
Op vrijdag 11 december van 19.00 tot 20.00 uur wordt ‘Wij dragen het licht’ uitgezonden. Een fijne ‘feelgood’ film met onze kinderburgemeester Ruben Mourik in de hoofdrol, die de essentie van Kaarsjesavond verspreidt in de stad. Het feestelijke hoogtepunt van de dag is nu dus thuis voor de buis, op TV West via alle televisieproviders, op Gouwestad via de Rekam en via livestreams op de websites van TV West, Gouwestad TV en www.goudabijkaarslicht.nl.

65 jaar Gouda bij Kaarslicht expositie
Gouda bij Kaarslicht wilde dit jaar extra uitpakken voor de 65e jubileumeditie. Dat gebeurt nu niet op de vertrouwde manier, maar toch willen we u graag wat laten zien van de 65 jarige geschiedenis van waarschijnlijk de oudste lichtjesavondtraditie van Nederland. Er is daarom een expositie samengesteld over die rijke geschiedenis, met foto’s en verhalen op negen locaties in de binnenstad. Vanaf 12 december is deze geopend tot de eerste week van januari 2021 op publiek toegankelijke plekken. Als u een frisse neus gaat halen in de stad en kerstcadeautjes gaat kopen, volg dan de route die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Houdt u bij uw bezoek aan de stad wel rekening met de coronamaatregelen, kom niet met grote groepen, let op looproutes, beperkingen in het openbaar vervoer en de anderhalve meter afstand tot elkaar.

 

Gouda bij Kaarslicht Youtubekanaal
De vele artiesten die normaal optreden tijdens een Gouda bij Kaarslicht, plaatsen eigen kerstfilmpjes op een speciaal hiervoor opgezet YoutubeKanaal van Gouda bij Kaarslicht. Vanaf heden tot en met Kerst voegen we daar steeds nieuwe filmpjes en opnames aan toe.

Op 11 december 2020.
Info: www.goudabijkaarslicht.nl

 

Datum

01 - 11 dec 2020
Expired!

Tijd

12:00 - 20:00

Locatie

Gouda bij Kaarslicht
Markt 1, Gouda
Categorie
Sluit Menu