Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk

Het Groene HartHuys in Bodegraven organiseert de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk waar u/jij aan mee kunt doen. Heb jij gevoel voor fotografie en lijkt het jou leuk om jouw foto terug te zien tijdens een professionele expositie? Dan is dit je kans! Er zijn 2 categorieën: tot en met 16 jaar en vanaf 17 jaar, dus echt iedereen kan meedoen. Wel gelden er een paar belangrijke spelregels die je even moet doorlezen voordat je meedoet.

Je kunt jouw foto insturen van 1 februari tot 14 april 2024.via de website www.hetgroenharthuys.nl/fotowedstrijd/

Na het sluiten van de inzendperiode gaat de jury aan de slag. Ook is het mogelijk om publieksstemmen te krijgen. Hoe meer reclame jij maakt, hoe meer stemmen jij binnenhaalt.

Op zaterdag 18 mei maken we de winnaar bekend in Het Groene HartHuys en daar maken we graag een feestje van. Maar voor het zover is, gaan we een spannende tijd tegemoet. Heel veel succes met jouw perfecte plaatje in Bodegraven-Reeuwijk!

De meest ideale plek voor een expositie van de winnende foto’s is natuurlijk Het Groene HartHuys in Bodegraven. In de Bouwsteeg vind je ons karakteristieke pand dat ruimte biedt aan iedereen die wil genieten van kunst, cultuur, historie en muziek. Knus, kleinschalig, maar groots in creaties van bijzonder hoge kwaliteit en van eigen bodem.

In Het Groene HartHuys staat de verbinding van kunst, cultuur en historie centraal. Regelmatig worden er exposities georganiseerd met werk van lokale kunstenaars, muziekmiddagen met wisselende thema’s of informatieve bijeenkomsten. We vinden het belangrijk om een plek te creëren waar mensen elkaar kunnen inspireren. Het effect van onze maatschappelijke rol zien we terug in het enthousiasme tijdens de jaarlijkse Kunstroute door Bodegraven-Reeuwijk en de drukbezochte inloop bij muzikale activiteiten. Om een nog breder bereik te krijgen en iedereen te laten kennismaken met Het Groene HartHuys organiseren we in 2024 voor het eerst de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk.

Ga naar live TV