Expositie ‘KIJKEN EN/OF ZIEN’

Gevoelsfotograaf Henk Snell uit Bodegraven trekt er elke dag op uit, op zoek naar mooie beelden om vast te leggen. Dat kan een landschap zijn maar ook een mens, dier of een gebouw. Henk licht toe: “Als het een gevoel bij mij oproept dan leg ik dat beeld vast. Thema’s zijn hierbij Warmte, Liefde en Ruimte.

Mijn leven in Den Haag heeft mij leeg gezogen en via mijn foto’s vul ik dat weer aan. Dat kan een melancholisch gevoel van pijn en verdriet zijn maar ook van vreugde of blijdschap. Het mooie van mijn foto’s is dat het ook bij de kijker iets kan oproepen, dat wat voor mij staat voor verdriet of vreugde, kan voor u als kijker een heel ander gevoel oproepen en dat is ok! Met mijn foto’s wil ik u laten zien wat u eigenlijk al zag. Ik daag u uit mijn foto’s te bekijken en u zelf af te vragen “wat roept dit beeld bij mij op en waar komt dat vandaan”.

Expositie te zien t/m 13 april 2023. De exposities zijn voor iedereen gratis toegankelijk, tijdens (reguliere) openingstijden van het Evertshuis: Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Sluit Menu