Expositie Galerie Alphen Art

In Galerie Alphen Art is weer een nieuwe expositie te zien. Een flink aantal kunstenaars is deze keer vertegenwoordigd. De galerieruimte wordt deze keer naast zes individuele exposanten gedeeld met een groep van acht cursisten van
docente Hanneke Naterop.

Expositie te bezoeken vanaf 21 mei 2022. Galerie Alphen Art, De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn. Geopend: di, wo en vrij van 12.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

Barbara Lancel heeft haar wildlifeschilderijen en -pastels al enkele malen in de galerie laten zien en zal nu weer indruk maken met deze realistische werken.
Coos Talens verbindt zich niet aan een stijl of materiaal die kenmerkend zijn voor haar werkstukken. Haar voornaamste doel is bezig zijn met creëren zonder vooropgezet plan. Ze laat zich leiden door wat ontstaat.
Els de Jong laat in deze expositie realistisch, gestileerd en abstract beeldhouwwerk en keramiek zien. De laatste jaren wordt haar werk steeds meer organisch.
Mirjam Welling heeft zich de laatste 15 jaar ontwikkeld als ontwerper van sieraden. Mirjam heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld door te experimenteren met diverse technieken en verschillende metalen., waaraan kleurrijke polymeerklei, horlogeonderdelen, textiel of glas zijn toegevoegd. Door deze materiaalkeuze ontstaan spannende en speelse ontwerpen.
Marion Buijink is een fotografe die niet alleen de afdrukknop indrukt: de foto´s ondergaan een intensieve digitale bewerking. Door samenvoegen, verkleuren en versmelten verandert een aantal foto´s tot een semi-abstract geheel. Zij werkt niet alleen met organische vormen, maar ook o.a.architectonische structuren hebben haar interesse.
Wil Kokelaar is voor velen nog steeds een bekende fotograaf in Alphen. Haar recente alleszins bijzondere fotopresentatie gaat over bloemen en verval.

Tenslotte heeft zich een groep cursisten van de Alphense docente/kunstschilder Hanneke Naterop onder leiding van mede-cursist Corrie Schoemaker verzameld voor een groepsexpositie. De cursisten hebben allen een eigen benadering van hun werk. De groep bestaat uit een mix van meer en minder schilders, waardoor zij ook elkaar kunnen inspireren en versterken.
De deelnemers Liselotte van der Zwet, Corrie Schoemaker, Ton van Ewijk, Kim Verhage, Marijke Groen, Loes Veerman, Ger Hooghiemstra en Hans Masselink hebben vanuit Hanneke’s inspirerende voorbeelden en opdrachten werk gemaakt dat zij graag aan het Alphense publiek tonen.

Datum

21 - 28 mei 2022
Expired!

Locatie

Galerie Alphen Art
De Aarhof 41
Categorie
Sluit Menu