Drijf-in Festival Museumhaven Gouda

De historische Museumhaven van Gouda staat op het punt om weer tot leven te komen met een onvergetelijk driedaags evenement. Bezoekers worden ondergedompeld in een bruisende mix van muziek, film en gezelligheid rond het museumhavencafé IJsselhuis.
Op 7, 8 en 9 juni 2024. Museumhaven Gouda. Info www.museumhavengouda.nl
Het programma begint op vrijdag 7 juni met twintig muzikanten tijdens Iers aan de IJssel op verschillende pop-up plekken in de historische Museumhaven. Verwacht een avond vol bruisende Ierse vibes en gezelligheid om het festivalweekend met een knal te starten. Bezoekers worden verrast op een muzikale avond vol Ierse sfeer en drankjes. Er wordt doorlopend gespeeld van 19:30 tot 23:00u en de toegang is gratis.
Zaterdag 8 juni transformeert de Museumhaven in een unieke bioscoopervaring tijdens de Drijf In Bioscoop. Gedurende de dag staat het programma in het teken van de jongste bezoekers, met een speciale kinderdag inclusief kinderfilm Schippers van de Kameleon en een voorstelling van Clowns in actie. In de avonduren kunnen bezoekers vanuit het comfort van hun eigen boot of drijvend platform genieten van comedy-dramafilm Fisherman’s Friends, vergezeld van live-muziek van Mary Melkonian, Sara Hijzen, Vangelis Sopamena en Mike Hill & The Boothill Bandits, die de avond nog magischer maakt.
Zondag 9 juni is de aftrap van een nieuwe reeks Gouda vier de Zomer. Ook deze zomer kun je weer de festivalsfeer komen proeven op het terras van het IJsselhuis. Voor het derde achtereenvolgende jaar brengt de Stichting Culturele Verrassingen de feestelijke traditie Gouda viert de Zomer terug naar het historische IJsselhuis. Elke editie staan er vier live-acts op het podium en deze keer zijn het Sara Letsch, Hyst, Julius Schreiner en Nina Bailey.

Ga naar live TV