De Nationale Buitenspeeldag

Het weer zo ver, De Nationale Buitenspeeldag! De dag waarop extra aandacht wordt besteed aan buitenspelen. Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar van buitenspelen worden kinderen gezonder, slimmer en socialer.Samen met verschillende lokale organisaties hebben we ervoor gezorgd dat we er weer een groot feest van kunnen maken.

Op woensdag 12 juni tussen 13:00 – 16:30 kan jij met een plattegrond langs verschillende locaties in Bodegraven om je stempelkaart vol te krijgen. Mocht je nog geen plattegrond hebben staat die hieronder maar ook zijn ze te krijgen op de locaties waar Sport en Welzijn aanwezig is. Is de stempelkaart vol, lever deze dan in bij een van de Sport en Welzijn locaties en win een uur lang een sportzaal voor jou en je vrienden! Ook is er wat lekkers te snacken als je je stempelkaart hebt ingeleverd.

We hebben zoveel mogelijk locaties proberen op de kaart te zetten maar natuurlijk hoef je niet naar elke locatie. De bedoeling is dat we lekker aan het buitenspelen zijn bij jou in de buurt. Info www.senw-br.nl

Ga naar live TV