Cultuurhuis Garenspinnerij

Cultuurhuis Garenspinnerij bestaat 10 jaar. Het jubileum vieren ze met een samensmelting van muziek, theater en kunst. De Cultuurhuisgenoten Jeugdtheaterhuis, StudioGonz, Cultuurhuis Garenspinnerij en Netwerk Amateurkunst toveren gezamenlijk het hele gebouw om tot één bruisend podium. Iedereen, jong en oud kunnen zich onderdompelen in een onvergetelijke totaalbeleving. Kom en beleef zelf hoe theater, muziek en kunst je kunnen verwonderen, verrassen en ontroeren. Maak het mee!

Het jubileum wordt gevierd met een spetterend gratis toegankelijk kunst en cultuur spektakel op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024. Garenspinnerij, Turfsingel te Gouda. Voor het programma en meer info, www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/goud.

Programma:

Vrijdag 5 april
Op vrijdagavond genieten bezoekers van een gevarieerde line-up van huisbands en ensembles. Na een knetterende opening met popping ‘Pendulum Wave’ klinkt overal in het pand muziek. Bezoekers kunnen zelf de dansvloer betreden tijdens een Silent Disco met huis-DJ Danou en na afloop genieten van de feestelijke Karaoke Avond in StudioGonz.

Zaterdag 6 april
Op zaterdagmiddag opent singer-songwriter, theatermaker, cabaretier en oud-cursist Peter van Rooijen het programma in StudioGonz. Direct gevolgd door een voorstelling (4+) van Hakim, onder meer bekend van Sesamstraat. Vanaf dan is het in Cultuurhuis Garenspinnerij één groot festijn voor iedereen. Doorlopend zijn overal in huis activiteiten, van een talkshow met jongeren als presentator, tot theaterpresentaties voor en door kinderen. Er zijn verschillende beeldende activiteiten, muzikale optredens, een ontspannend ligconcert met harpmuziek en nog veel meer spektakel. We sluiten de middag af met een knallend concert van Harmonievereniging Caecilia.

 

 

Ga naar live TV