Avondvierdaagse Bodegraven-Reeuwijk

Het wandelfeest van het jaar: de Avondvierdaagse! Jaarlijks organiseren wij met een gezellige groep vrijwilligers de organisatie van de A4D. Afgelopen jaar was er door corona voor het eerst een Home Edition in Bodegraven-Reeuwijk.

We zijn helaas nog niet van de pandemie af, dus ook in 2021 is er in onze gemeente de Home Edition! Vanaf maandag 29 maart kun je je inschrijven voor De Avondvierdaagse 2021. Na je inschrijving kan je tot en met woensdag 30 juni mee doen met de Avond4daagse. Voor elke wandelaar is er een unieke afstand te kiezen in de app van eRoutes (gratis). Info: www.senw-br.nl

Vorig jaar vond de Home Edition voor het eerst plaats. Bijna 60.000 kinderen namen toen deel. Het leverde de organisaties vele enthousiaste reacties op én een compliment van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Toen ook dit jaar bleek dat het niet mogelijk zou zijn om in het voorjaar al evenementen te organiseren, besloot KWBN – zeker na het succes van vorig jaar – ook dit jaar de Avond4daagse – Home Edition te organiseren.

Afgelopen jaar hebben meer dan 200 deelnemers meegedaan in Bodegraven-Reeuwijk. Het was voor iedereen een nieuwe situatie en we missen de fysieke contacten en prachtige initiatieven die er vaak langs de route te vinden zijn, maar hebben toch genoten van alle foto’s en reacties afgelopen jaar! We hopen dan ook dat er dit jaar nog meer inwoners mee gaan stappen.

Met behulp van de app kunnen deelnemers vanaf een zelf te bepalen locatie routes laten maken. Ze kiezen zelf de afstand: 2,5 – 5 – 10 kilometer. Daarbij is het startpunt gelijk aan het eindpunt. De app trackt de routes zodat de deelnemers ook inzicht hebben in hun prestaties. Nieuw dit jaar in de app zijn de aanmoedigingen die je hoort tijdens de wandelingen en de virtuele rustpunten met leuke opdrachten en motiverende berichtjes. Met deze nieuwe toevoegingen is de Avond4daagse – Home Edition dit jaar nog leuker geworden!

Ook overdag
Avond4daagse – Home Edition vindt plaats tussen 29 maart en 30 juni 2021. De exacte startdatum bepaalt de deelnemer zelf. Tijdens deze speciale editie hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden, maar ze moeten wel binnen twee weken volbracht zijn. Wanneer de deelnemers lopen, mogen ze ook zelf bepalen. Dat mag doordeweeks zijn of in het weekend, ‘s avonds maar ook overdag. En voor iedereen die enthousiast is: je mag dit jaar ook vaker de Avond4daagse lopen!

Meer informatie
Hier vinden deelnemers meer informatie over de Avond4daagse – Home Edition 2021. Inschrijving vindt dus niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijgt men toegang tot de app, de mogelijkheid vier routes automatisch te laten aanmaken en de prestatie te laten meten. Ook ontvangen deelnemers de officiële Avond4daagse medaille.

KLIK HIER! 

Datum

23 - 30 jun 2021
Expired!
Categorie
Sluit Menu