Avond4Daagse

Geniet van de gezelligste wandelvierdaagse in de regio, waar jong en oud samenkomen voor sportiviteit, gezelligheid en prachtige wandelroutes. Plezier staat voorop bij Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of ervaring. Het is de perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of collega’s van de omgeving te genieten en elkaar te motiveren.

Ontdek elke avond weer een andere route van 2,5 of 5 km in een andere dorpskern. De mooie omgeving, gezellige sfeer en enthousiaste medewandelaars maken elke route bijzonder.

Geniet van het feestelijke ontvangst bij de start en finish, met muziek, supporters en gezelligheid. Op de laatste avond natuurlijk het grootste feest met het ophalen van de welverdiende medaille op het Raadhuisplein waar ook ruimte is om alle belevenissen na te bespreken.

Ontdek elke avond weer een andere route van 2,5 of 5 km in een andere dorpskern. De mooie omgeving, gezellige sfeer en enthousiaste medewandelaars maken elke route bijzonder. Tickets op www.senw-br.nl

Startijden

18:15 uur XS Route (2,5 KM) (uiterlijk 18:30 uur)
18:30 uur 5 KM (uiterlijk 18:45 uur)
Let op: zorg dat je dag 1 op tijd aanwezig bent om je stempelkaart op te halen.

Koop je ticket, trommel je vrienden op en maak samen een onvergetelijke wandelervaring mee. Of je nu komt voor de sportieve uitdaging, het sociale aspect of gewoon omdat je van wandelen houdt.

Voorwaarde Duo ticket: Een duo bestaat uit een volwassene van 18 jaar of ouder en een kind t/m 12 jaar

Ga naar live TV