Atelier-kunstroute

De tweejaarlijkse Atelier-kunstroute van de Kunstkring nadert met rasse schreden. De Atelier-kunstroute wordt gehouden in Bodegraven-Reeuwijk op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023.

Aan de laatste Atelier-kunstroute deden 123 lokale kunstenaars mee en was, mede door het mooie weer, een groot succes. Duizenden mensen waren in de weer en bezochten de kunstenaars in hun ateliers en genoten van kunst op hoog niveau.

Wilt u meedoen? Het aanmeldingsformulier staat op de website. www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl/aanmelden-kunstroute/

Opening Overzichtstentoonstelling in het Evertshuis op vrijdag 12 mei 2023 Op vrijdag 12 mei 2023 Is om 20.00 uur de opening van de overzichtsexpositie van de Kunstroute in het Evertshuis. De expositie duurt tot 8 juni 2023. Alle kunstenaars aan de Kunst Atelierroute leveren een kunstobject in.

Etalagekunst
Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders in Bodegraven-Reeuwijk hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.

Geen expositieruimte?
Ook voor kunstenaars zonder expositieruimte zijn er locaties beschikbaar. Kunstenaars kunnen ook als groep meedoen of met een gastexposant (die hoeft niet persé inwoner van onze gemeente te zijn). Meer info op www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl

 

Sluit Menu