ArtPub in het Groene HartHuys

Op vrijdagavond 24 juni is er in het Groene HartHuys in de Bouwsteeg om 20.00 uur weer een kleurrijke ARTPUB. Eerst wordt er veel informatie gedeeld over het Werk van de Nederlandse kunstenaar Corneille en daarna is er gelegenheid voor napraten en kunst kijken.

We hebben een bevlogen kunstliefhebber met een voorliefde voor kunst uit de COBRA periode, waarvan Karel Appel en Corneille wel de kleurrijksten waren. Dingemans van Leeuwen is onze spreker en hij heeft een enorme kennis van bovengenoemde periode en kunstenaars. Dingemans en Keukenleverancier de Knikker hebben i.s.m. het Groene HartHuys deze prachtige tentoonstelling mogelijk gemaakt.

Dit is de laatste kans om zoveel kleurrijke kunst te snuiven in het eigen dorp. Na de lezing is het uiteraard mogelijk om op de benedenverdieping een aantal besproken werken nog even van dichtbij te bekijken onder het genot van een glaasje.
De toegang is gratis en we zien u heel graag. Tot de 29e juni hangen er nog een 30-tal kunstwerken van Corneille het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven

Datum

24 jun 2022
Expired!

Tijd

08:00 - 21:30

Locatie

Het Groene HartHuys
Bouwsteeg 6
Categorie
Sluit Menu