Arti Alphen

Harmonie Arti Alphen aan den Rijn gooit na anderhalf jaar niet, half of nauwelijks repeteren, de deuren open voor iedereen met liefde voor muziek maken. Op 9 november is er een Open Repetitie bij alle orkesten, en op 2 en 16 november kun je op speeddate om kennis te maken met instrumenten. Concertharmonie Groot Arti is voor het eerst weer in het openbaar te beluisteren op zaterdag 6 november tijdens het Streekfestival in Bodegraven. Meer informatie over Arti is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Open repetitie 9 november
Harmonie Arti biedt voor alle leeftijden en niveaus ensembles om in samen te spelen. Les krijgen gebeurt op muziekscholen en bij privé docenten, maar het geleerde in praktijk brengen is het allerleukst in een echt orkest.
Tussen 17.50 tot 18.35 uur repeteert Toetie!. Je kunt hier terecht na ongeveer een half jaar les. Na circa drie jaar les maak je de overstap naar opleidingsorkest Jong Arti. Dat orkest repeteert van 18.45 tot 19.45 uur en studeert lasterig muziek in voor concerten en festivals. Van 20.00 tot 22.15 uur repeteert de concertharmonie Groot Arti onder leiding van Jan Gerrit Adema. Hierin spelen gevorderde muzikanten met minimaal zes jaar les en orkestervaring. De muziek is uitdagend, zeer uiteenlopend in stijlen en sferen en het repertoire wisselt elke twee of drie maanden.

Speeddate met instrumenten op 2 en 16 november Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar die graag een instrument willen bespelen maar nog geen idee hebben welke, kunnen op 2 en 16 november op speeddate bij Arti. Van fluit tot trompet, van hobo tot xylofoon en van euphonium tot altsax; probeer er maar eens geluid uit te krijgen. Keuze gemaakt? Dan is de starterscursus St’Arti vanaf 25 januari een leuk vervolgavontuur. Op dinsdag 2 en 16 november van 18.00 tot 18.45 uur liggen de instrumenten klaar in de repetitielocatie aan de Kalkovenweg 62 in Alphen a/d Rijn (Yuverta College).

Meer informatie over Arti, de Open Repetitie en speeddate is te vinden op www.arti-alphen.nl. Aanmelden om mee te spelen tijdens de Open Repetitie kan via info@arti-alphen.nl. Arti repeteert in het Yuverta College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen a/d Rijn.

Datum

09 nov 2021
Expired!

Locatie

Yuverta College
Kalkovenweg 62
Categorie
Sluit Menu