Expositie Galerie Alphen Art

In Galerie Alphen Art is een gevarieerde expositie te zien van zeven kunstenaars in diverse disciplines.

Anneliese Wolf is een zeer bekende en ervaren kunstenaar die foto’s uit haar laatste serie “kleine oorzaken, grote gevolgen” exposeert. Hiervoor liet zij zich liet inspireren door kleine toevalligheden die een visuele omvorming van de realiteit tot gevolg hadden.

De serie Objets Trouvé van Frida Badoux is een verzameling melancholieke assemblages die zijn samengesteld uit tweedehandse en gevonden voorwerpen, het drijfhout van de massacultuur.

Frida’s poppenkop 15 juli 2017
Foto: Jan Everhard

Henk Bloks brengt met zijn keramiek sprekende beelden met een harmonieuze uitstraling. Daarbij streeft hij naar eenvoud, terwijl hij de beelden toch veelzeggend laat zijn.

Marcel Provence heeft met als thema Liefde en kunst nieuwe kleurrijke kunstwerken gemaakt. Veel van zijn werk is gemaakt met kleurpotlood en pen op papier.

Lenie van Egmond schildert realistisch in acryl op papier, canvas en masonietpaneel. Veel van haar werken zijn landschappen.

Martin Zaalberg beeldt kleurrijk en realistisch vele onderwerpen af.
Ronald de Haas exposeert sterk gestileerd kleurrijk en expressief werk.

Van 2 juli t/m 4 augustus. Galerie Alphen Art, De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn. Geopend: di, wo en vrij van 12.00 – 17.00 uur, zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

Datum

02 - 09 jul 2021
Expired!

Locatie

Galerie Alphen Art
De Aarhof 41
Categorie
Sluit Menu