29 juni 2021

Zomerrooster test- en vaccinatielocaties

De test- en vaccinatielocaties in Hollands Midden gaan vanaf 19 juli over op een zomerrooster. Er zijn twee redenen om over te gaan naar een zomerrooster. Vanaf half juli wordt het rustiger op deze locaties en de coronabesmettingen nemen af.

De vaccinatielocaties zijn doordeweeks geopend van 08.00-13.30 en in het weekend van 09.00-14.30. De teststraten zijn geopend van 07.00-13.00. Voor een vaccinatie of een coronatest is een afspraak nodig. Mensen die al een vaccinatieafspraak in de middag hebben staan, worden door de GGD gebeld voor het verzetten van hun afspraak.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu