29 juni 2021

Vaccinatiegegevens inzien

Sinds afgelopen week kan iedereen die gevaccineerd is bij de GGD’en zijn of haar vaccinatiedatum zien via de CoronaCheck-app en Mijn.RIVM.nl. Ook is te zien met welk vaccin gevaccineerd is.

Coronamelder

Sommige locaties of landen geven alleen toegang aan mensen die kunnen aantonen dat ze een vaccinatie of een negatieve uitslag van een coronatest hebben. Dat is aantoonbaar met een QR-code in de CoronaCheck-app. Mensen die de app niet willen gebruiken kunnen de QR-code vinden via www.coronacheck.nl en eventueel uitprinten.

De afgelopen weken had de GGD GHOR Nederland een achterstand in het doorsturen van vaccinatiegegevens naar het RIVM. Dit is nu opgelost. Alle vaccinatie-data, met uitzondering van inwoners die géén toestemming hebben verleend om hun gegevens te delen met het RIVM, zijn nu te vinden in bovengenoemde twee kanalen.

Inwoners, bij wie data zoals geboorte- of vaccinatiedatum niet kloppen, kunnen contact opnemen met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis). De helpdesk is dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur. Mailen naar de helpdesk kan ook: helpdesk@coronacheck.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu