29 juni 2021

Vaccinatiegegevens inzien

Sinds afgelopen week kan iedereen die gevaccineerd is bij de GGD’en zijn of haar vaccinatiedatum zien via de CoronaCheck-app en Mijn.RIVM.nl. Ook is te zien met welk vaccin gevaccineerd is.

Coronamelder

Sommige locaties of landen geven alleen toegang aan mensen die kunnen aantonen dat ze een vaccinatie of een negatieve uitslag van een coronatest hebben. Dat is aantoonbaar met een QR-code in de CoronaCheck-app. Mensen die de app niet willen gebruiken kunnen de QR-code vinden via www.coronacheck.nl en eventueel uitprinten.

De afgelopen weken had de GGD GHOR Nederland een achterstand in het doorsturen van vaccinatiegegevens naar het RIVM. Dit is nu opgelost. Alle vaccinatie-data, met uitzondering van inwoners die géén toestemming hebben verleend om hun gegevens te delen met het RIVM, zijn nu te vinden in bovengenoemde twee kanalen.

Inwoners, bij wie data zoals geboorte- of vaccinatiedatum niet kloppen, kunnen contact opnemen met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis). De helpdesk is dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur. Mailen naar de helpdesk kan ook: helpdesk@coronacheck.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu