29 juni 2021

Vaccinatiegegevens inzien

Sinds afgelopen week kan iedereen die gevaccineerd is bij de GGD’en zijn of haar vaccinatiedatum zien via de CoronaCheck-app en Mijn.RIVM.nl. Ook is te zien met welk vaccin gevaccineerd is.

Coronamelder

Sommige locaties of landen geven alleen toegang aan mensen die kunnen aantonen dat ze een vaccinatie of een negatieve uitslag van een coronatest hebben. Dat is aantoonbaar met een QR-code in de CoronaCheck-app. Mensen die de app niet willen gebruiken kunnen de QR-code vinden via www.coronacheck.nl en eventueel uitprinten.

De afgelopen weken had de GGD GHOR Nederland een achterstand in het doorsturen van vaccinatiegegevens naar het RIVM. Dit is nu opgelost. Alle vaccinatie-data, met uitzondering van inwoners die géén toestemming hebben verleend om hun gegevens te delen met het RIVM, zijn nu te vinden in bovengenoemde twee kanalen.

Inwoners, bij wie data zoals geboorte- of vaccinatiedatum niet kloppen, kunnen contact opnemen met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis). De helpdesk is dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur. Mailen naar de helpdesk kan ook: helpdesk@coronacheck.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu