Adver

BR6 is de lokale omroep voor Bodegraven – Reeuwijk, met een duidelijk herkenbare en brede programmering voor iedere doelgroep. BR6 biedt de luisteraars, kijkers en internetters nieuws en informatie op lokaal nivo. Er wordt veel gekeken naar BR6 Televisie, geluisterd naar de radio en de internet site heeft zo’n 20.000 hits per maand (!). Het lokale karakter kan voor ondernemers interessant zijn; BR6 zit midden in de doelgroep en… adverteren is niet duur !

Advertentiemogelijkheden op BR6

U weet het zelf ook wel: adverteren kunt u overal… Maar de prijzen die gerekend worden vallen vaak tegen en het resultaat is ook al lastig te bepalen. BR6 biedt u betaalbare reclame in verschillende vormen, en – u zult het zelf ondervinden – met een positief resultaat.

U kunt adverteren op:

 1. Radio
  In de vorm van een radio commercial. Uitzending vindt minimaal zes keer per dag op willekeurige tijdstippen plaats. De lengte van een commercial ligt rond de 30 seconden.
 2. Televisie  (Tekst TV)
  Adverteren op BR6 Televisie kan in twee vormen:
  7 dagen in de week.
  Uw commercial wordt 18 uur per dag, minimaal 1 keer per uur gedraaid.(Per maand dus zo’n 540, per jaar zo’n 6500 keer.)
  3 dagen in de week.
  Uw commercial wordt op maandag, woensdag en vrijdag of dinsdag, donderdag en zaterdag 18 uur per dag, minimaal 1 keer per uur gedraaid.(Per maand dus zo’n 230, per jaar zo’n 2750 keer.)
 3. Internet
  www.br6.nl heeft per maand zo’n 20.000 hits! Op deze site vind u lokaal nieuws, de agenda voor Bodegraven – Reeuwijk en informatie over de omroep. U kunt adverteren door middel van een banner aan de rechter kant van de site.

Hoe ga ik adverteren bij BR6….? Heel eenvoudig…
Neem contact op met Jan Streefland via e-mail of bel 06 216 59 400. Samen met u wordt de meest geschikte vorm van adverteren bepaald, het maken van de reclame voor u geregeld – professionele ontwerpstudio of professionele geluidsstudio gaat aan de slag  – en voor u het weet staat u volledig in de belangstelling!

Advertentie

BR6 weerbericht

Wolken en later regen

Het wordt vandaag een bewolkte dag. In de middag en avond valt er lichte regen. De matige wind is zuid en later op de dag zuidwest tot west. In de ochtend komt de temperatuur maar net boven het vriespunt uit. Tegen de avond loopt deze op naar 9°C.

In de nacht is het eveneens bewolkt en valt er af en toe regen. Veel kouder dan 7°C wordt het niet.

Dinsdag onstuimig weer. Het is bewolkt en in de ochtend vallen er enkele buien. De vrij krachtige wind kiest voor het noordwesten. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees Koude start van de dag

 

Sluit Menu