RTV Bodegraven is de lokale omroep voor Bodegraven – Reeuwijk, met een duidelijk herkenbare en brede programmering voor iedere doelgroep.RTV Bodegraven biedt de luisteraars, kijkers en internetters nieuws en informatie op lokaal nivo.Er wordt veel gekeken naar TV Bodegraven, geluisterd naar de radio (veelal omdat het TV geluid het geluid van Radio Bodegraven is) en de internet site heeft zo’n 20.000 hits per maand (!).Het lokale karakter kan voor ondernemers interessant zijn; RTV Bodegraven zit midden in de doelgroep en… adverteren is niet duur !

Advertentiemogelijkheden op RTV Bodegraven.

U weet het zelf ook wel: adverteren kunt u overal…Maar de prijzen die gerekend worden vallen vaak tegen en het resultaat is ook al lastig te bepalen. RTV Bodegraven biedt u betaalbare reclame in verschillende vormen, en – u zult het zelf ondervinden – met een positief resultaat.
U kunt adverteren op:

 1. Radio
  In de vorm van een radio commercial. Uitzending vindt minimaal zes keer per dag op willekeurige tijdstippen plaats. De lengte van een commercial ligt rond de 30 seconden.
 2. Televisie  (Tekst TV)
  Adverteren op TV Bodegraven kan in twee vormen:
  7 dagen in de week.
  Uw commercial wordt 18 uur per dag, minimaal 1 keer per uur gedraaid.(Per maand dus zo’n 540, per jaar zo’n 6500 keer.)
  3 dagen in de week.
  Uw commercial wordt op maandag, woensdag en vrijdag ,of dinsdag, donderdag en zaterdag 18 uur per dag, minimaal 1 keer per uur gedraaid.(Per maand dus zo’n 230, per jaar zo’n 2750 keer.)
 3. Internet
  www.rtvbodegraven.nl heeft per maand zo’n 20.000 hits!.Op deze site vind u lokaal nieuws, de agenda voor Bodegraven – Reeuwijk en informatie over de omroep.U kunt adverteren door middel van een banner aan de rechter kant van de site.

Hoe ga ik adverteren op RTV Bodegraven….? Heel eenvoudig…
Neem contact op met Jan Streefland via e-mail of bel 06 216 59 400. Samen met u wordt de meest geschikte vorm van adverteren bepaald, het maken van de reclame voor u geregeld – professionele ontwerpstudio of professionele geluidsstudio gaat aan de slag  – en voor u het weet staat u volledig in de belangstelling.
Midden in uw doelgroep!

Sluit Menu