28 november 2020

Gezocht parttime redacteur (3-6 uur per week – vrijwilliger)

BR6 

Al meer dan 25 jaar lokaal betrokken bij het nieuws in de regio Bodegraven-Reeuwijk blijft BR6 een jonge en enthousiaste organisatie gedragen door gedreven professionele vrijwilligers. Een unieke, leuke en leerzame werkomgeving om jezelf te ontwikkelen wanneer je door wilt groeien naar regionale en landelijke media. 

Maar ook een plek waar je je passie voor nieuws en schrijven samen met een team kan uitoefenen, wanneer je vooral lokaal bezig wilt zijn. Als een onmisbare schakel binnen de gemeenschap en een plaats waar mooie lokale producties vorm krijgen. Zowel voor televisie, radio en website.  

Functie-omschrijving 

BR6 – de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk – is op korte termijn op zoek naar jonge en oudere jonge enthousiaste vrijwilligers voor het team van onze nieuwsredacteuren. 

Je bent medeverantwoordelijk voor het schrijven van nieuwsberichten voor de website en kabelkrant. Van het verwerken van binnenkomende persberichten, het maken van interviews & redactionele stukken tot het zelfstandig vergaren van nieuws uit de regio.   

Op dit moment werken we binnen BR6 coronaproof vanuit huis en houden ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM maar thuiswerken behoort ook normaal gesproken tot de mogelijkheden door de technische faciliteiten die BR6 je biedt. 

Wij zijn op zoek naar mensen die een dagdeel of enkele uren per week zich willen gaan in zetten om de nieuwsvoorziening en de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk weer een stap verder te brengen.  

Enige ervaring met schrijven is een pré, maar geen must. Begeleiding en opleiding maken deel uit van de functie. Goede kennis van de Nederlandse taal is wel een uitgangspunt. 

Altijd gedroomd om te werken in de media & nieuwswereld, laat je horen! 

Meer informatie: voorzitter@br6.nl 

Foto: Pexels.com

0 Shares
Sluit Menu