Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Roeiclinic voor jongeren bij Roeivereniging Alphen

3 augustus - 17 augustus

€10

Kom leren roeien op maandag 3, 10 of 17 augustus

 

Geen idee wat je moet doen in deze vakantie? En altijd al eens willen ontdekken of roeien iets voor jou is? Speciaal voor jongeren tussen de 11 – 16 jaar organiseert Roeivereniging Alphen een roeiclinic in de zomervakantie. De clinics duren één dag en worden georganiseerd op maandag 3, 10 en 17 augustus. Je begint de dag op de ergometer en daarna stap je in een ‘echte’ roeiboot en ga je het water op. Je leert de basistechniek en aan het einde van de middag lukt het je al een aantal forse roeihalen te maken in een eenpersoonsboot (skiff) of een meerpersoonsboot.  Het enige dat je nodig hebt is een zwemdiploma en een beetje evenwichtsgevoel.

Schrijf je in
De clinics duren de hele dag en zijn bij Roeivereniging Alphen op het Aarkanaal naast de Zegerbrug. De kosten bedragen € 10,- voor één dag. Ontdek je dat roeien jouw sport is en wordt je lid van de vereniging dan brengen we dat in mindering van je contributie. De clinics zijn op maandag 3, 10 en 17 augustus. Inschrijven kan via de site www.rv-alphen.nl op de pagina roeiclinic. Voor vragen kun je mailen naar roeiclinic@rv-alphen.nl

Roeien is een sport voor iedereen
Roeien is een sport voor iedereen en voor alle leeftijden. Het is een hele gezonde sport, voor lichaam en geest. Lekker buiten op het water doe je een complete work-out. De kans op blessures is daarbij heel klein. Je kunt wekelijks trainen, jeugdroeien op wedstrijdniveau en recreatief mooie tochten maken in onze prachtige, waterrijke omgeving.

Over Roeivereniging Alphen
Roeivereniging Alphen heeft 230 leden, tussen de 11 en 80 jaar, afkomstig uit de hele regio (van Alphen, Woubrugge en Leimuiden tot Bodegraven en Nieuwkoop). De vereniging is gelegen langs het Aarkanaal naast de Zegerbrug midden in het Groene Hart. Naast sportiviteit is er ook gezelligheid op de vereniging en zijn er speciale jeugdactiviteiten. De Roeivereniging Alphen bestaat ruim 40 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.rv-alphen.nl

Roeivereniging Alphen, Machineweg 2B, Aarlanderveen

0 Shares

Gegevens

Begin:
3 augustus
Einde:
17 augustus
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Roeivereniging Alphen
Machineweg 2B
Aarlanderveen,

Organisator

Roeivereniging Alphen
Sluit Menu