Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pop-up Theaterexpo in De Goudse Schouwburg

10 juli - 12:00 - 15 juli - 21:00

De Goudse Schouwburg verrast wederom met een bijzonder project. Vanaf vrijdag 10 juli heb je dé kans om rond te lopen tussen decorstukken, theaterkostuums en rekwisieten want de schouwburg wordt het decor voor een zeer unieke theaterexpo!

De komende maanden is een aantal prachtige jurken van Karin Bloemen in de schouwburg te bewonderen. Maar ook Eliza Doolittle’s Ascotjurken en -hoeden uit My Fair Lady. Je kunt plaats nemen achter de bar van tante Piet uit musical de Jantjes en in het kantoor van Professor Higgins uit My Fair Lady. Je ziet kostuums uit Evita, de finalejurk van Lola uit Kinky Boots en nog heel veel meer.

Expositie met Impact
De bijzondere collectie komt van DG Theater en De Graaf & Cornelissen. Samen met hen en theaterbureau Impact Entertainment organiseert de schouwburg deze expositie. Middels een audiotour vertellen artiesten en creatives je anekdotes en interessante weetjes over de producties. Deze tour werkt middels QR codes en hiervoor heb je je mobiele telefoon en een eigen
koptelefoon nodig.

De schouwburg organiseert (backstage) rondleidingen bij de expo en als je wil, kun je zelfs een VIP rondleiding boeken voor jezelf, je gezin, met collega’s of met je vriendengroep. Ook worden er speciale activiteiten rondom de expositie georganiseerd.

Op 10 juli 2020. Voor openingstijden en prijzen kun je binnenkort terecht op de site van De Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl

0 Shares

Gegevens

Begin:
10 juli - 12:00
Einde:
15 juli - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
www.goudseschouwburg.nl

Locatie

De Goudse Schouwburg
Boelekade 67
2806 AE Gouda, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0182- 513 750
Website:
www.goudseschouwburg.nl
Sluit Menu