Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie 35 in Galerie Alphen Art

3 juli - 12:00 - 6 augustus - 16:00

Het uitgangspunt van de galerie is zoveel mogelijk diversiteit bij elkaar brengen. Ook deze keer wordt dit weer waargemaakt door de verschillende kunstenaars en disciplines die er gedurende de komende vijf weken hun werk laten zien.

Zo zijn er op schildergebied zeer realistische werken van Kim van der Baars. Abstracte figuren van Gemma Smit en laat Leontine van der Klugt abstracte werk zien dat tot stand is gekomen door een grote verscheidenheid aan materialen te gebruiken. Stephanie van der Beek speelt met haar materiaal om zo tot figuratief werk te komen.

José Frijns verrast met grafisch werk: beelden van vestingwerken werden in kleuren-houtsneden vertaald. Heleen van Stratum laat onder het motto “De hele wereld is er om gezien te worden” een keus uit haar fotografisch werk zien, dat zij tijdens haar reizen maakte. Driedimensionaal werk in brons, marmer en albast is er van de Nieuwkoopse beeldhouwster Els van Foeken. En Henk Bloks is weer terug in de galerie met zijn gestileerde keramische dieren.

Op 3 juli mei opent de 35 e expositie in Galerie Alphen Art in De Aarhof. De galerie is vooralsnog geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

0 Shares

Gegevens

Begin:
3 juli - 12:00
Einde:
6 augustus - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Galerie Alphen Art,
De Aarhof 41
Alphen aan den Rijn, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.sta-art.nl
Sluit Menu