Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

36e expositie in Galerie Alphen Art

7 augustus - 12:00 - 10 september - 17:00

Over het algemeen is het geëxposeerde werk decoratief. Met veel plezier en enthousiasme hebben de makers geëxperimenteerd met stijlen en technieken.

In eerder jaren bracht Galerie Alphen Art een zomer-expositie gedurende de vakantieperiode. Dat concept is dit jaar losgelaten en de ruimte wordt gevuld door een groep die bijeen is gebracht door Sta-Art deelnemer Carla Bosman. Carla exposeert regelmatig in de galerie en brengt ook nu haar abstracte werk onder de aandacht. Behalve van Carla is er werk te zien van Annelies van Wijk, Saskia Vergunst, Annemieke Trip, Bas Colenbrander, Elaine Engelberts, Jan C. Engelberts, Mirjam Engelberts, Tessa Engelberts, Jeroen Engelberts en Lars Rotgers.

Als Sta-Art-deelnemers zijn verder Annelies van Wijk en Saskia Vergunst aanwezig: de eerste laat o.a. mandala’s zien. Saskia is een veel geziene exposant in Galerie Alphen Art die ook nu weer haar “assemblages met een knipoog” inbrengt.

Expositie van 7 augustus t/m 10 september 2020. Galerie Alphen Art, De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn. Geopend: di, wo en vrij van 12.00 – 17.00 uur, zaterdag van 11.00 – 16.00 uur. Info: www.sta-art.nl

0 Shares

Gegevens

Begin:
7 augustus - 12:00
Einde:
10 september - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.sta-art.nl

Locatie

Galerie Alphen Art,
De Aarhof 41
Alphen aan den Rijn, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.sta-art.nl
Sluit Menu